Δυτική Αχαΐα: Συνάντηση Δημάρχου με την Ένωση Στρατιωτικών Αχαΐας

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε φιλική ατμόσφαιρα και με κοινή τη διάθεση συνεργασίας τέθηκαν σειρά ζητημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Δυτική

Με τους εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε φιλική ατμόσφαιρα και με κοινή τη διάθεση συνεργασίας τέθηκαν σειρά ζητημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Το σημαντικότερο από αυτά είναι η λειτουργία παιδικού σταθμού στο αεροδρόμιο του Αράξου, θέμα για το οποίο ο Δήμος βρίσκεται σε επαφή με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την αντιμετώπισή του.

«Είναι σταθερή η εκτίμησή μου προς τους στρατιωτικούς και το ρόλο που επιτελούν» ανέφερε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε: «Με χαρά συνεργάστηκα με του εκπροσώπους της Ένωσης και τους διαβεβαίωσα ότι ο Δήμος εργάζεται και θα συνεχίσει να εργάζεται για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους προσβλέποντας ταυτόχρονα σε μια διαρκή και καλή συνεργασία μαζί τους», κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.