Αυτός είναι ο νέος γενικός διευθυντής της ΕΡΤ3
Αναλαμβάνει ο Άρης Παναγιωτίδης
Από την πλευρά της ΕΡΤ ανακοινώθηκε ότι νέος γενικός διευθυντής της ΕΡΤ3 αναλαμβάνει ο Άρης Παναγιωτίδης. Την απόφαση πήρε το Δ.Σ. της ΕΡΤ, που συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη (29/1/26), στη Θεσσαλονίκη.
«Το τελευταίο πλοίο έφτασε πριν 13 ημέρες», λέει η δήμαρχος της Γαύδου, το νησί στην απομόνωση!
Η επιλογή του γενικού διευθυντή της ΕΡΤ3 έγινε για πρώτη φορά βάσει των διατάξεων του νόμου 5253/2025, που ορίζουν ότι η πλήρωση των θέσεων των γενικών διευθυντών της ΕΡΤ Α.Ε. γίνεται κατόπιν δημόσιας προκήρυξης και αξιολόγησης των υποψηφίων από τριμελή επιτροπή.
Ο Άρης Παναγιωτίδης ήταν έως σήμερα επικεφαλής στη Διεύθυνση Παραγωγής, Τεχνικής Λειτουργίας και Ανάπτυξης της ΕΡΤ3.
Πρόκειται για ένα στέλεχος με προϋπηρεσία 25 ετών στην ΕΡΤ3, με μακρά εμπειρία και γνώση της εταιρείας, που από τη νέα του θέση θα συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόλου της ΕΡΤ3.
Με ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ τού εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών στη Βυρωνική Εταιρεία ΦΩΤΟ
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Τα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη συγχαίρουν την ομάδα του NextGenMinds ΦΩΤΟ
Game of Thrones Aegon’s Conquest: Έρχεται η πρώτη ταινία του Westeros
