Ρίο: Κινδύνευσε ζευγάρι, εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο
Εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων απεγκλώβισαν ζευγάρι από αυτοκίνητο, που είχε παγιδευτεί από τα νερά και κινδύνεψε να πνιγεί.
Στον παραλιακό δρόμο του Ρίου χθες το βράδυ, εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων απεγκλώβισαν ζευγάρι από αυτοκίνητο, που είχε παγιδευτεί από τα νερά και κινδύνεψε να πνιγεί.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, συνεχίζουν να δίνουν μάχη με το φαινόμενο της σφοδρής κακοκαιρίας και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσε, στο πλευρό των κατοίκων των παραλιακών περιοχών του Δήμου που επλήγησαν όχι τόσο από την έντονη βροχόπτωση, όσο από το φαινόμενο του έντονου κυματισμού της θάλασσας.
Η θάλασσα που βγήκε κυριολεκτικά στη στεριά, «έπνιξε» με νερό και φερτά υλικά, Ιτιές, πλαζ, Ακταίο, Ρίο και Αραχωβίτικα. Οι εργαζόμενοι ήταν σε εγρήγορση όλη τη νύχτα -και θα παραμείνουν μέχρι την εξασθένιση του φαινομένου- στους συγκεκριμένους παραλιακούς δρόμους, για να μην κινδυνέψουν άνθρωποι, ζώα και περιουσίες.
Συνεργεία του Δήμου, με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις
εργασίες, ανοίγοντας αυλάκια, για να βρει τρόπο διαφυγής το νερό, ν’ αποκατασταθεί η κυκλοφορία και να βγουν από τα σπίτια τους οι
κάτοικοι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η Ευρυδίκη εμφανίστηκε στην Αλυκή Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Μάρκος Σεφερλής: Η πολιτική δεν είναι ο προορισμός μου, εγώ δεν μπορώ να πω ψέματα
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Τιμήθηκε από τον Δήμο Αιγιαλείας ο Αιγιώτης επιστήμονας Θέμης Προδρομάκης ΦΩΤΟ
