«Πονοκέφαλος» από τις καταπτώσεις βράχων στο Αίγιο
Μετά την πρώτη επέμβαση συνεργείου εργατών του δήμου, για καθαρισμό, ο δρόμος έκλεισε για λίγες ημέρες κι ενώ χθες αναμενόταν να δοθεί στην κυκλοφορία, τελικά αποφασίστηκε να μείνει κλειστός, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, για λόγους ασφάλειας των διερχόμενων οδηγών.
Η παραδοσιακή – πλακόστρωτη οδός Μιχαλοπούλου, γνωστή στους ντόπιους κι ως «Τεμπελόραχη», ήταν ένα από τα προβληματικά σημεία του Αιγίου, στο προ ημερών κύμα κακοκαιρίας. Η δυνατή και επί ώρες νεροποντή, προκάλεσε, γι’ άλλη μία φορά καταπτώσεις βράχων, από το τμήμα μεταξύ του δρόμου και των «Γαλαξιδιώτικων» της συνοικίας Αγίου Ανδρέα.
Μετά την πρώτη επέμβαση συνεργείου εργατών του δήμου, για καθαρισμό, ο δρόμος έκλεισε για λίγες ημέρες κι ενώ χθες αναμενόταν να δοθεί στην κυκλοφορία, τελικά αποφασίστηκε να μείνει κλειστός, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, για λόγους ασφάλειας των διερχόμενων οδηγών.
Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Βασίλης Χριστόπουλος, όταν ρωτήθηκε από την «Π», για τους φόβους καταστηματαρχών της παραλιακής οδού -κάτω από την Τεμπελόραχη- μήπως τα βράχια φτάσουν στα μαγαζιά τους, απάντησε πως δεν έχει τέτοιου είδους αναφορές.
Για την προστασία, πάντως, της περιοχής, η δημοτική αρχή θα έβλεπε, μελλοντικά, ένα μεγάλο έργο προστασίας, με συρμάτινο πλέγμα, για την αποφυγή κατολισθήσεων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Achaia Clauss με Kαρναβαλικό φως πριν από 9 χρόνια ΦΩΤΟ
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Έρευνα αποκάλυψε ότι τηλεοράσεις της LG κατέγραφαν ήχο ενώ ήταν κλειστές
Ο Σβόλης στο GNC 3on3 της Αγίου Νικολάου ΦΩΤΟ
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
