Η Χαμάς για τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ: «Φρικτό έγκλημα»
“Εμείς, στη Χαμάς, θρηνούμε για τον χαμό του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ”, ανέφερε η παλαιστινιακή οργάνωση σε ανακοίνωσή της.
Η Χαμάς χαρακτήρισε «φρικτό έγκλημα» την επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ η οποία κόστισε χθες Σάββατο (28.02.2026) τη ζωή στον ανώτατο ηγέτη του Ιράν, τον αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ένθερμου υποστηρικτή του παλαιστινιακού κινήματος.
“Εμείς, στη Χαμάς, θρηνούμε για τον χαμό του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ”, ανέφερε η παλαιστινιακή οργάνωση σε ανακοίνωσή της.
«Οι ΗΠΑ και η φασιστική κυβέρνηση κατοχής (σ.σ. το Ισραήλ) φέρουν την πλήρη ευθύνη για αυτή την κατάφωρη επίθεση και αυτό το φρικτό έγκλημα κατά της κυριαρχίας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, καθώς και για τις σοβαρές της επιπτώσεις στην ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής», πρόσθετε η ανακοίνωση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
