Κρήτη: Βρετανός τουρίστας δέχθηκε επίθεση με λοστό από μεθυσμένο
Ενας άνδρας βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος βρισκόταν σε ξαπλώστρα στην παραλία και φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σηκώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρπαξε ένα λοστό και επιτέθηκε στον τουρίστα, χτυπώντας τον στο κεφάλι.
Βρετανός τουρίστας ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν ενώ απολάμβανε το γεύμα του αμέριμνος, σε εξέδρα δίπλα στο κύμα στην Χερσόνησο Κρήτης, δέχθηκε επίθεση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, ένας άνδρας βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος βρισκόταν σε ξαπλώστρα στην παραλία και φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σηκώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρπαξε ένα λοστό και επιτέθηκε στον τουρίστα, χτυπώντας τον στο κεφάλι.
Μάλιστα ο Βρετανός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ του έγιναν και ράμματα.
Ο παθών σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, είπε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του Βούλγαρου, ωστόσο ο φερόμενος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Τελευταία μέρα παιδικών δραστηριοτήτων στο Πλανητέρο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Προσωπογραφία του οπλαρχηγού του 1821 Νικολάου Σολιώτη στο Σόλο Ακράτας ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
