Οι γυναίκες του ΝΟΠ πρώτη έξοδο με Ηλιούπολη
Μετά τους άνδρες το ενδιαφέρον του ΝΟΠ έχει στραφεί στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας πόλο του ομίλου να παραμείνει στην κατηγορία και αύριο έχει προγραμματιστεί η πρώτη μάχη με την Ηλιούπολη.
Για τον αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση η διοίκηση του ΝΟΠ η οποία ανέφερε: «Μια ημέρα έχει απομείνει για την πρώτη πράξη στα play-out της water polo league για την γυναικεία μας ομάδας πόλο η οποία το Σάββατο (19.00), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, την Ηλιούπολη, με στόχο να πάρει τη νίκη και να κάνει το 1-0 στη σειρά.
Η πατρινή ομάδα έχει το μειονέκτημα έδρας και για αυτό η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Αθήνα.
Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής και η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για την Αθήνα με τον Βασίλη Κανελλόπουλο να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες εκτός από την τραυματία Ολγα Μοίραλη.
Ο τεχνικός του ΝΟΠ, Βασίλης Κανελλόπουλος, μιλώντας για την αναμέτρηση με την Ηλιούπολη, τόνισε: «Παίζουμε με έμπειρη ομάδα που είναι ξεκάθαρο φαβορί και λόγω πλεονεκτήματος έδρας. Εμείς, από την δική μας πλευρά, θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία»!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
«Βούλιαξε» από νεολαία το πανηγύρι του Αχιλλέα Καμαρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Η Γιορτή Τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
