Η ΕΣΚΑ-Η θα τιμήσει τη μνήμη του Λεωνίδα Γεράνιου

Η ΕΣΚΑ-Η ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τη μνήμη του Λεωνίδα Γεράνιου, ο οποίος είχε πολυεπίπεδη προσφορά στο τοπικό μπάσκετ εδώ και πολλές δεκαετίες.

Η ΕΣΚΑ-Η θα τιμήσει τη μνήμη του Λεωνίδα Γεράνιου Ο αείμνηστος Λεωνίδας Γεράνιος

Το ψήφισμα της ΕΣΚΑ-Η:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η στο άκουσμα του θανάτου του ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΕΡΑΝΙΟΥ, αποφάσισε το παρακάτω ψήφισμα:

Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτης Λυκούδης, καθώς και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑ-Η, εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους, και τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, για την απώλεια του Λεωνίδα Γεράνιου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Ο Λεωνίδας Γεράνιος, ήταν πρώην διεθνής αθλητής της καλαθοσφαίρισης και διοικητικός παράγοντας. Είχε διατελέσει πρόεδρος της Ε.Α. Πατρών για 15 έτη και πολλά ακόμα σαν μέλος του διοικητικού της συμβουλίου. Επίσης ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών μπάσκετ Αχαΐας. Η παρουσία και η προσφορά του στον αθλητικό χώρο της Πάτρας είχαν αναγνωριστεί από πολλούς, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πατρών.

– Nα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία.

– Nα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του, στον Τελικό Αγώνα του Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Ανδρών, την Τετάρτη 03-06-2026 μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΡΟΙΤΙΚΩΝ-ΕΑΠ».

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125