Πάτρα: Το τελευταίο «αντίο» σε Διονύση και Ηλία
Η τοπική κοινωνία αποχαιρετά δύο ανθρώπους που έφυγαν μαζί, με τον πιο σκληρό και απρόσμενο τρόπο, αφήνοντας πίσω τους βαθιά οδύνη και ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους δικούς τους ανθρώπους.
Βαρύ είναι το πένθος στην Πάτρα για τον τραγικό θάνατο του Διονύση Γκέκα και του γιου του, Ηλία-Κωνσταντίνου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην έξοδο της πόλης.
Οι δύο άνδρες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, η οποία, υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, εξετράπη της πορείας της στην περιοχή κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος». Η σφοδρότητα του δυστυχήματος αποδείχθηκε μοιραία, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους, αλλά και την τοπική κοινωνία που παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις.
Δείτε ακόμα: Πάτρα: Ζητούνται απαντήσεις για το τροχαίο στην Περιμετρική
Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς, φίλοι και πολίτες σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Λεύκας, όπου αναμένεται να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να τιμήσει τη μνήμη τους και να συμπαρασταθεί στους οικείους τους.
Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Β΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.
Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες υπηρεσίες συνεχίζουν τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην εκτροπή της μοτοσικλέτας και στην τραγική κατάληξη.
Η τοπική κοινωνία αποχαιρετά δύο ανθρώπους που έφυγαν μαζί, με τον πιο σκληρό και απρόσμενο τρόπο, αφήνοντας πίσω τους βαθιά οδύνη και ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους δικούς τους ανθρώπους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
