Ολοι ήταν εκεί για τον Μιχάλη Μπενέτο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξεχώρισε η παρουσία του Αλβαρο Ρεκόμπα και των Αρδίζογλου, Κελεσίδη, Αρβανίτη και άλλων.

Ολοι ήταν εκεί για τον Μιχάλη Μπενέτο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολλά μεγάλα ονόματα τίμησαν με την παρουσία τους τον Μιχάλη Μπενέτο, στο φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Θύελλας ανάμεσα στους Βετεράνους Αχαΐας και την Εθνική Παλαιμάχων Ελλάδας, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στον Μιχάλη προκειμένου να συνεχίσει τη μάχη που δίνει για τον καρκίνο.

Ξεχώρισε η παρουσία των Αρδίζογλου, Κελεσίδη, Αρβανίτη και άλλων.

Η Εθνική επικράτησε με 4-3 και τα γκολ πέτυχαν οι Ζήκος 2 και από ένα Ανδρούτσος, Στεργιόπουλος. Για τους Βετεράνους σκόραραν οι Καραπίτσος (2), Γεωργαντόπουλος.

Βραβεύτηκαν οι Αντώνης Κασδοβασίλης, Χρήστος Αρβανίτης, Χρήστος Αρδίζογλου, η Εθνική ομάδα Παλαιμάχων, ο γιατρός Θόδωρος Μπούρας, ο παλαίμαχος Γιάννης Δρόσος, ο πρόεδρος της Θύελλας, Τάκης Θανόπουλος, ο γιατρός της Εθνικής Δημοσθένης Χατζηφόρος και ο Μιχάλης Μπενέτος.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αρβανίτης, Σταθάρας, Στεργιόπουλος, Παπαδόπουλος, Κασδοβασίλης, Σαϊτάς, Ζήκος, Ανδρούτσος, Αρδίζογλου, Μπονόβας, Καλτσάς. Έπαιξαν και οι Σαξανίδης, Τόλιας, Δρογγίτης, Μαγιάτης, Ρέγκοβα, Λεάκος, Αθαγιανέλης, Σιδηρόπουλος, Νικολαϊδης, Αραπικλής, Κελεσίδης, Χατζηφόρος, Γεωργαλάς.

 

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125