Η Εθνική Κορασίδων μπήκε με το «δεξί» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα
Συνεισφορά στη νίκη είχαν και τα κορίτσια από την Πάτρα, η Αφροδίτη Μπιτσάκου που πέτυχε 2 γκολ, η Τσίγκα επίσης 2 γκολ και η Λαμπάτου ένα τέρμα
Η Σοφία Λαμπροπούλου σημείωσε πέντε τέρματα, η Ιφιγένεια Μανουσάκη τέσσερα, η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Κορασίδων Κ16 ξεκίνησε με το πόδι…κολλημένο στο γκάζι: 25-3 το Μεξικό στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ.
Η διαφορά δυναμικότητας αποδείχθηκε με το παραπάνω στην πισίνα, με τα κορίτσια του Αργύρη Θεοδωρόπουλου να προηγούνται 8-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 16-1 στο ημίχρονο. Η Ελλάδα δέχθηκε γκολ μετά από 12,5 αγωνιστικά λεπτά όταν το Μεξικό μείωσε 11-1.
Συνεισφορά στη νίκη είχαν και τα κορίτσια από την Πάτρα, η Αφροδίτη Μπιτσάκου που πέτυχε 2 γκολ, η Τσίγκα επίσης 2 γκολ και η Λαμπάτου ένα τέρμα.
Σήμερα, πάντα στο πλαίσιο του α’ ομίλου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει στις 20.00 με την Κροατία.
Τα οκτάλεπτα: 8-0, 8-1, 4-1, 5-1
ΕΛΛΑΔΑ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Βούτσικα, Δροσοπούλου-Σπάθη 2, Μοροχλιάδου, Τσίγκα 2, Λαμπάτου 1, Μανουσάκη 4, Ανδρεάδη 1, Μουστάκα 2, Μπιτσάκου 2, Λαμπροπούλου 5, Καραγιάννη 2, Κοντάκου, Νικολοπούλου 1, Πλεμμένου 3.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Το Αντάμωμα Αλισσαίων από τον Σύλλογο «Πείρος»
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Αρχιερατικός εσπερινός και Λιτάνευση της εικόνος της Αγίας Παρασκευής στο Κρυονέρι ΦΩΤΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πάλεια» στο «Θεριανιώτικο Αντάμωμα» ΒΙΝΤΕΟ
