Ήττα-αποκλεισμός για την Εθνική Nέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό
Πλέον, η Ελληνική ομάδα θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις θέσεις 5-8
Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η εθνική ομάδα πόλο Κ20 η οποία έχασε πριν από λίγο με 13-10 από την Ολλανδία, στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μένοντας εκτός της ζώνης των μεταλλίων.
Η Εθνική μας αν και βρέθηκε να χάνει 3-1 στο ξεκίνημα αντέδρασε και προηγήθηκε 8-5, χωρίς όμως να δείξει σταθερότητα. Η Ολλανδία αντέδρασε, με σωστές επιλογές στην επίθεση πήρε προβάδισμα με 10-8.
Με πατρινά γκολ η εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων
Η Δέσποινα Δρακωτού μείωσε 10-9 (η εθνική μας σκόραρε μετά από 9,5 αγωνιστικά λεπτά), η τρομερή Πιέν Γκέρτερ που σημείωσε συνολικά επτά τέρματα, έκανε το 12-9 στα 5.12, μείωσε η Άσπα Φουράκη και έδωσε ελπίδες στα 3.50 (12-10), χάσαμε επίθεση με παραπάνω και στο τέλος με πέναλτι η Γκέρτερ και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 13-10.
Τα 8λεπτα: 4-3, 2-5, 4-0, 3-2.
Για την Ελλάδα σκόραραν οι Καραμπέτσου 2, Σαλταμανίκα 2, Καραγιάννη 2, Τσιουγκρή 1, Μαργαρίτη 1, Φουράκη 1, Δρακότου 1.
Πλέον θα διεκδικήσει θέση από την 5η-8η αρχής γενομένης από αύριο Πέμπτη 6/8 στις 19.00 που θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Ισπανία-Μεγάλη Βρετανία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Πάτρα: Η Κατερίνα Λιόλιου χόρεψε το «Θα αλλάξω γειτονιά» του Βελισσάρη – Πανδαιμόνιο στο μαγαζί με κέφι και άρωμα Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Ο Φωκίων Ζαΐμης με τον Μητροπολίτη Φώτιο της Αφρικής ΒΙΝΤΕΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
“Παραμύθια και τραγούδια” στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων
