Δυτική Ελλάδα: Τρεις συλλήψεις για δυνατή μουσική σε Αιγιάλεια και Κρέστενα

Δύο άνδρες συνελήφθησαν για υπαίθριες εκδηλώσεις στην Αιγιάλεια και ένας ακόμη στα Κρέστενα για λειτουργία μουσικής πέρα από το επιτρεπόμενο ωράριο.

Δυτική Ελλάδα: Τρεις συλλήψεις για δυνατή μουσική σε Αιγιάλεια και Κρέστενα

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Δυτική Ελλάδα, στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση των διατάξεων σχετικά με την κοινή ησυχία και τη λειτουργία μουσικής σε καταστήματα και υπαίθριες εκδηλώσεις.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες, σε διαφορετικά περιστατικά στην Αιγιάλεια και τα Κρέστενα Ηλείας.

Δύο συλλήψεις στην Αιγιάλεια

Στην Αιγιάλεια, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας προχώρησαν σε δύο συλλήψεις ανδρών, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν οργανώσει υπαίθριες εκδηλώσεις.

Στις δύο περιπτώσεις γινόταν αναπαραγωγή μουσικής, είτε από ζωντανή ορχήστρα είτε μέσω στερεοφωνικού συγκροτήματος που ήταν συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία.

Η ένταση της μουσικής είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, να προκαλείται διατάραξη της κοινής ησυχίας των περιοίκων.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή.

Σύλληψη ιδιοκτήτη καταστήματος στα Κρέστενα

Σε ξεχωριστό περιστατικό στα Κρέστενα Ηλείας, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία.

Η μουσική αναπαραγόταν πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των κατοίκων της περιοχής.

Οι τρεις υποθέσεις αφορούν διαφορετικά περιστατικά και εξετάζονται από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο