Δήμος Πατρέων: Η συνάντηση με την Καρυστιανού είχε κανονιστεί πριν τις δηλώσεις της
Ο Δήμος απαντά στις αιχμές της προέδρου του «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» – Η συνάντηση μεταφέρθηκε για την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και θα γίνει με τους αντιδημάρχους Διονύση Πλέσσα και Μιχάλη Αναστασίου
Στη δημοσιότητα δόθηκε η απάντηση του Δήμου Πατρέων σχετικά με τη συνάντηση της Μαρίας Καρυστιανού με τη δημοτική αρχή, μετά τις δηλώσεις της προέδρου του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» στον Peloponnisos FM 103,9.
Ο Δήμος Πατρέων διευκρινίζει ότι η συνάντηση με την κυρία Καρυστιανού είχε προγραμματιστεί από το πρωί της Δευτέρας, πριν από τις δηλώσεις της σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η συνάντηση είχε ζητηθεί από τον εκπρόσωπο του Συντονιστικού Αχαΐας του κινήματος να μεταφερθεί για την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.
Συνάντηση με δύο αντιδημάρχους
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τελικά με τους αντιδημάρχους και αναπληρωτές δημάρχου Διονύση Πλέσσα και Μιχάλη Αναστασίου.
Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δεν θα βρίσκεται στην Πάτρα, καθώς, όπως αναφέρει ο Δήμος, θα απουσιάζει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκτός πόλης την Τρίτη και την Τετάρτη 15 και 16 Σεπτεμβρίου.
Με το δελτίο Τύπου ο Δήμος επιχειρεί να αποσαφηνίσει το χρονολόγιο της επικοινωνίας και να απαντήσει στις αιχμές που διατυπώθηκαν σχετικά με τη μη πραγματοποίηση συνάντησης της Μαρίας Καρυστιανού με τη δημοτική αρχή.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Καρυστιανού στον Peloponnisos FM 103,9: «Ο Πελετίδης δεν μας δέχθηκε – Κανείς από τον Δήμο δεν ήταν διαθέσιμος»
Οι δηλώσεις της Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού, μιλώντας στον Peloponnisos FM 103,9 και στην εκπομπή «Όλα Λέγονται» των Μαρίνας Ριζογιάννη και Σωτήρη Παπανδρέου, είχε αναφερθεί στην προσπάθειά της να συναντηθεί με τον δήμαρχο Πατρέων.
«Δεν καταφέραμε να κλείσουμε ένα ραντεβού που θέλαμε πάρα πολύ με τον δήμαρχο Πατρέων», είχε δηλώσει.
Σε ερώτηση εάν ο Κώστας Πελετίδης αρνήθηκε να τη συναντήσει, η ίδια είχε απαντήσει ότι από τον Δήμο την ενημέρωσαν πως ο δήμαρχος θα απουσίαζε, προσθέτοντας ωστόσο:
«Εγώ, όμως, θεωρώ ότι μέσα σε όλο το δημαρχείο θα υπήρχε ένας άνθρωπος να μας δει. Δεν θέλαμε πάρα πολύ χρόνο».
Με βάση την ανακοίνωση του Δήμου, πάντως, η συνάντηση με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ενώ ο δήμαρχος θα απουσιάζει εκτός Πάτρας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Απάτες με κλωνοποιημένη φωνή: Η τεχνητή νοημοσύνη μιμείται πλέον και την προφορά
Τιμήθηκε στον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Τα Samsung Galaxy S27 Pro και Ultra αποκτούν τα ίδια υλικά οθόνης με τα iPhone
Welcome to UP 2026: Η μεγάλη φοιτητική γιορτή επιστρέφει σε Πάτρα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι
