Εβαλε φωτιά στα πλέι οφ η ΑΕΚ (βίντεο)

Εβαλε φωτιά στα πλέι οφ η ΑΕΚ (βίντεο)

Ολα άνω κάτω τα έκανε η ΑΕΚ. Εκεί που έμοιαζε σε τραγική κατάσταση και προερχόταν από διαδοχικές κατραπακιές, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αφυπνίστηκε και πέρασε νικηφόρα για δεύτερη φορά φέτος από το «Κλεάνθης Βικελίδης», με 3-1 επί του Άρη.

Εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο για την «Ένωση», που εκμεταλλευόμενη και τα άτσαλα μαρκαρίσματα του Ροζ που οδήγησαν σε δύο πέναλτι προηγήθηκε 0-3 με Τάνκοβιτς (12′ πεν.), Βασιλαντωνόπουλο (28′) και Ανσαριφάρντ (37′ πεν.). Παρά τη γρήγορη μείωση του σκορ με τον Μάνο στο 56′, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο.

Η νίκη της ΑΕΚ τη φέρνει ξανά στην τετράδα της Ευρώπης, στους 51 βαθμούς και μόλις στο -3 από τον δεύτερο Άρη, που έχασε την ευκαιρία με μία νίκη να αποσπαστεί στο +9 και να σφραγίσει το διαβατήριό του για τη νέα σεζόν.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ChzAc9RdGEM” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ