Φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα στην Αθήνα – Εκκενώθηκε προληπτικά η πολυκατοικία

Συναγερμός στην οδό Ρόδου στην Αθήνα – Επί τόπου 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο

Φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα στην Αθήνα – Εκκενώθηκε προληπτικά η πολυκατοικία

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Αθήνα, προκαλώντας την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 06:15 σε διαμέρισμα επί της οδού Ρόδου. Λόγω της θέσης του διαμερίσματος και προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για τους ενοίκους, οι κάτοικοι των παρακείμενων ορόφων απομακρύνθηκαν προληπτικά από το κτίριο.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 15 πυροσβέστες, οι οποίοι έχουν μεταβεί στο σημείο με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα. Στην επιχείρηση έχει επίσης διατεθεί ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς από την πυρκαγιά.

Παράλληλα, για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά και τον προσδιορισμό των αιτιών της, έχει κινητοποιηθεί το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αθηνών.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο