Πάτρα: Κουκουλοφόροι με όπλο και μαχαίρι άρπαξαν την είσπραξη από πρακτορείο ΟΠΑΠ

Δύο άτομα με καλυμμένα πρόσωπα άρπαξαν την είσπραξη και διέφυγαν – Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας

Πάτρα: Κουκουλοφόροι με όπλο και μαχαίρι άρπαξαν την είσπραξη από πρακτορείο ΟΠΑΠ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα, στη διασταύρωση των οδών Βορείου Ηπείρου και Παναχαϊκού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μπήκαν στο κατάστημα και απείλησαν τους παρευρισκόμενους, έχοντας μαζί τους διαφορετικά όπλα.

Ο ένας από τους δράστες κρατούσε μαχαίρι, ενώ ο δεύτερος έφερε όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε για να απειλήσει κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Οι δύο άγνωστοι κατάφεραν να αφαιρέσουν τα χρήματα που αποτελούσαν την είσπραξη του πρακτορείου και αμέσως μετά εγκατέλειψαν το σημείο.

Έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Μετά την αφαίρεση των χρημάτων, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα πρόσωπά τους ήταν καλυμμένα, στοιχείο που δυσκολεύει την άμεση ταυτοποίησή τους και βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας των αστυνομικών Αρχών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ύψος της λείας ή για το μέσο που ενδεχομένως χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο δραστών.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία από την περιοχή της ληστείας, με στόχο να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις τους πριν και μετά την επίθεση.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο