Καιρός – Αρναούτογλου: Έρχεται βοριάς – Πού θα έχουμε έντονες βροχές
Η πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών από τον Σάκη Αρναούτογλου
Ενισχυμένους βοριάδες θα έχουμε το επόμενο 24ωρο σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό. Με με αρκετή συννεφιά θα συνδυαστούν οι συννεφιές, αλλά δεν θα δώσουν παντού φαινόμενα, ωστόσο στην ανατολική και στη νότια Ελλάδα οι βροχές δεν αποκλείεται να έχουν έντονο χαρακτήρα.
Η Αττική θα συνεχίσει να έχει συννεφιά με κάποιες τοπικές ασθενέις βροχές, ενώ πιο δυνατές θα σημειωθούν στα ανατολικά τμήματα του νομού μετά το μεσημέρι. Προς το βράδυ θα επηρεαστεί σχεδόν ολόκληρος ο νομός από μπόρες και βροχές πρόσκαιρου όμως χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν ενισχυμένοι στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 12 βαθμούς Κελσίου.
Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας συννεφιά κατά διαστήματα με κάποια μικροανοίγματα. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει στην νοτιοανατολική Χαλκιδική. Ο βοριάς στα ανοιχτά δεν αποκλείεται να φτάσει τα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 6 με 13 βαθμούς Κελσίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Πάτρα: Αθλητικό τουρνουά για τα παιδιά στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου ΦΩΤΟ
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
Το πιο βρώμικο αντικείμενο δεν είναι το κινητό: Το πανέξυπνο κόλπο με το λευκό ξύδι που πρέπει να ξέρετε
Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Ποια είναι και τι προκαλούν στον οργανισμό
Αυτά ειναι τα νέα κριτήρια YouTube για να βγάλεις λεφτά ως creator
