Χ. Αγγελόπουλος: «Η Δόξα είναι η ομάδα της καρδιάς μου»

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος, ποδοσφαιριστής της Δόξας Νιφορεϊκων, μίλησε στο pelop.gr για την επιστροφή του στην ομάδα

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος, ποδοσφαιριστής της Δόξας Νιφορεϊκων, μίλησε στο www.pelop.gr για την επιστροφή του στην ομάδα και την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας:

Για την επιστροφή του στην ομάδα της Δόξας, ανέφερε: «Αναμφισβήτητα μετά την επιστροφή μου από το νησί, θα γύρναγα στη Δόξα.

Είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Από την πρώτη κιόλας μέρα ένιωσα σαν το σπίτι μου, μια δεύτερη οικογένεια, από τον πρόεδρο και τον προπονητή μου μέχρι τους φιλάθλους που μας παρακολουθούν πιστοί έξω από τα σύρματα.

Για το πρωτάθλημα σχολίασε: «Σχετικά με το πρωτάθλημα, είναι δύσκολα τα παιχνίδια αν λάβουμε υπόψη πόσο πίσω μας έχει πάει όλη η κατάσταση με την πανδημία, αλλά πιστεύω πως προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να κρατήσουμε την ομάδα μας στη κατηγορία και να ανέβουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο βαθμολογικό πίνακα».

Για την πορεία της Δόξας: «Συναγωνιζόμαστε με δύσκολες ομάδες στον όμιλο μας, με χρόνια παρουσία στην Α’ κατηγορία και όχι μόνο, αλλά προσπαθούμε να ήμαστε αντάξιοι τον απαιτήσεων σε κάθε παιχνίδι.

Εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας γιατί παίζουμε για εμάς και για την ομάδα χωρίς να σκεφτούμε το αποτέλεσμα προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε ματς..τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συμβουλίου που είναι πάντα δίπλα μας και φροντίζουν να μην μας λείπει τίποτα».