Κρήτη: Τρίχρονο αγόρι παραλίγο να πνιγεί από πατατάκι!
Το τρίχρονο αγοράκι στο Ηράκλειο Κρήτης έτρωγε πατατάκια όταν ένα από αυτά στάθηκε στον λαιμό του. Τρομοκρατημένη η μάνα του μικρού τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ για να αναφέρει πως το αγοράκι της δεν μπορεί να πάρει ανάσα, καθώς του στάθηκε στον λαιμό ένα πατατάκι.
Παραλίγο τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης. Ένα τρίχρονο παιδάκι κόντεψε να χάσει τη ζωή του από ένα πατατάκι!
Το τρίχρονο αγοράκι στο Ηράκλειο Κρήτης έτρωγε πατατάκια όταν ένα από αυτά στάθηκε στον λαιμό του. Τρομοκρατημένη η μάνα του μικρού τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ για να αναφέρει πως το αγοράκι της δεν μπορεί να πάρει ανάσα, καθώς του στάθηκε στον λαιμό ένα πατατάκι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Creta24.gr, οι διασώστες του ΕΚΑΒ έδωσαν στη μητέρα τηλεφωνικά τις πρώτες οδηγίες μέχρι να φτάσει στο σπίτι το ασθενοφόρο και ο «Πήγασος» με διασώστη και γιατρό.
Ευτυχώς, το αγοράκι κατάφερε βήχοντας να αποβάλλει το πατατάκι, αλλά επειδή ανέπνεε δύσκολα, το μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Ο Καραγκιόζης στον Καταρράκτη Πατρών ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Αρχαία Ολυμπία: Η κωμωδία ο «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο Διεθνές Φεστιβάλ
ΕΕΤΑΑ: Βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher παιδικών σταθμών
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
