Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ατρομήτου Λάππα
Διαμαρτύρεται για την φιλοξενία της ομάδας του Ατλαντα Πατρών στο μεταξύ τους παιχνίδι χθες στο Α. Κάνιστρας
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ατρομήτου Λάππα, για όσα συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα με τον Ατλαντα.
“Μέσα από αυτή την ανακοίνωσή θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα για την απαράδεκτη “φιλοξενία” της ομάδας του Ατλαντα στον μεταξύ μας αγώνα.
Πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και βρεθήκαμε σε “πόλεμο”, πράγμα το οποίο δεν συνάδει με το αθλητικό “γίγνεσθαι¨.
Θέλουμε να πιστεύουμε οτι ο Παρατηρητής του αγώνα, σημείωσε τα έκτροπα και τα ντου που εκαναν οι οπαδοί των γηπεδούχων προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα στην Ε.Π.Σ.Α και ζητάμε να προστατευτούν τις ομάδες που επιθυμούν να παίζουν ποδόσφαιρο.
Σε ένα πραγματικά “εχθρικό” περιβάλλον η ομάδα μας κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη.
Θέλουμε να επισημάνουμε οτι στον επαναληπτικό αγώνα θα είμαστε καθ’ όλα φιλόξενοι όπως αρμόζει στον Ατρόμητο Λάππα και σε κάθε ομάδα που υπηρετεί το αθλητικό ιδεώδες.
Ευχόμαστε δε, να είμαστε η τελευταία ομάδα που υπέστη “Μπούλινγκ” εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαζωνάκης: 90.000 άνθρωποι τραγούδησαν το «Σάββατο» με την Βίσση
Μπορεί η κρεατίνη να χτίσει μυς στον καναπέ; Τι αποκαλύπτει νέα μεγάλη μελέτη
AI drift: Τι συμβαίνει όταν αφήνουμε την τεχνητή νοημοσύνη να κάνει όλο και περισσότερα για εμάς
Δωρεά βιβλιοθήκης και συλλογής στο Γυμνάσιο Κλειτορίας ΦΩΤΟ
Επιστήμονες εντοπίζουν πιθανή γενετική διαφορά σε παιδιά που συνελήφθησαν με εξωσωματική
