Σαλάτα με φράουλες

Υλικά

250 γρ. φράουλες κομμένες σε φέτες

300 γρ. σπανάκι

1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι

2 κ. σ. σουσάμι

1/4 φλ. τσαγιού φιλέ αμυγδάλου

1 κ. σ. παπαρουνόσπορο

1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

1/4 φλ. τσαγιού λευκό ξύδι

1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη

1/4 κ. γλ. πάπρικα

1/4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε ένα μπολ τοποθετήστε το σουσάμι, τον παπαρουνόσπορο, την ζάχαρη, το λάδι, το ξύδι, την πάπρικα, το κρεμμύδι και την σάλτσα, ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.

Βήμα 2

Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το σπανάκι, τις φράουλες και το φιλέ αμυγδάλου.

Βήμα 3

Προσθέστε τη σάλτσα που έχετε τοποθετήσει στο ψυγείο και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 4

Τοποθετήστε στο ψυγείο για επιπλέον 10- 15 λεπτά πριν το σερβίρισμα.