Το βρώμικο παρασκήνιο που κυνηγάει την Παναχαϊκή και τα «τρυπήματα»

Αλλα πριν απ’ αυτό θα πρέπει να νικήσει την Κυριακή για να τα δώσει όλα μετά στο ντέρμπι. Ντέρμπι με τον Τηλυκράτη; Ετσι όπως τα κάναμε, ναι, ντέρμπι με τον Τηλυκράτη…

παρασκήνιο

Θα παρατηρήσατε ότι απ’ όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνική, η μόνη που έχει βγει και μιλάει για παρασκήνιο και βρωμιές σε βάρος της είναι η Παναχαϊκή. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

Ή ότι η ομάδα που διαμαρτύρεται έχει φτάσει στο αμήν και βλέπει ότι η ίδια δεν έχει τα μέσα να πολεμήσει με τέτοιους τρόπους ή προσπαθεί για κάποιον άλλον λόγο να δημιουργήσει κλίμα.

Προφανώς και δεν πρόκειται να πάρω θέση για το αν υπάρχει βρώμικο παρασκήνιο ή όχι, γιατί πρώτον, δεν το γνωρίζω και δεύτερον, αν υποστηρίξω κάτι τέτοιο, θα πρέπει να το αποδείξω.

Να δούμε όμως τι φτάνουν στα αυτιά των ανθρώπων της Παναχαϊκής. Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν γίνει δέκτες πολλών πληροφοριών, που αν ισχύουν, τότε γυρίζουν το ποδόσφαιρο 30-40 χρόνια πίσω.

Για «τρυπήματα» ενημερώνονται, για συγκεκριμένες ενέργειες από αντιπάλους που εμφανίζονται πιο δυνατοί και έχουν τον τρόπο τους, και διάφορα τέτοια. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι κάποιοι καθησύχαζαν τους ανθρώπους της Παναχαϊκής ότι θα έχει τις καλύτερες διαιτησίες, ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα και πολλά άλλα, τα οποία αποδείχθηκαν τελείως ανυπόστατα.

Η Παναχαϊκή «στοχεύει» ξεκάθαρα τον Τηλυκράτη, το πάει γύρω – γύρω για τα ματς στη Γαστούνη και στη Ναύπακτο και επιχειρεί να συσπειρώσει τους πάντες γύρω από την ομάδα πριν από το παιχνίδι με την ομάδα της Λευκάδας στην Πάτρα.

Αλλα πριν απ’ αυτό θα πρέπει να νικήσει την Κυριακή για να τα δώσει όλα μετά στο ντέρμπι. Ντέρμπι με τον Τηλυκράτη; Ετσι όπως τα έκανε, ναι, ντέρμπι με τον Τηλυκράτη…