Ευχές Αλεξοπούλου για την ονομαστική εορτή του Μητροπολίτη Πατρών
«Εύχομαι ο Δωρεοδότης Θεός να του χαρίζει υγεία και μακροημέρευση για να συνεχίσει το πολυσχιδές και καρποφόρο έργο του για τους Πατρινούς και την Εκκλησία» σημειώνει μεταξύ άλλων η Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Εορτάζει σήμερα ο Ποιμενάρχης της των Πατρέων Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος. Ο Ιεράρχης της αγάπης, της προσφοράς και του μέτρου, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία της Πάτρας εδώ και 17 χρόνια που βρίσκεται στο πηδάλιο της Μητρόπολης.
Η βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου δήλωσε: «Ευλογία εκ Θεού και τύχη αγαθή θέλησε να έχουμε έναν φωτισμένο Ιεράρχη στην Πάτρα, στην πόλη του Αποστόλου Ανδρέα και στη Μητρόπολή που εκκόσμησαν προσωπικότητες όπως ο Εθνεγέρτης Γερμανός και ο αρχοντικός Νικόδημος. Ο Σεβασμιώτατος είναι για όλους μας παράδειγμα καλοσύνης, σεμνότητας και προσφοράς αλλά και καταφυγή στα δύσκολα. Εύχομαι ο Δωρεοδότης Θεός να του χαρίζει υγεία και μακροημέρευση για να συνεχίσει το πολυσχιδές και καρποφόρο έργο του για τους Πατρινούς και την Εκκλησία.».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μάιλι Σάιρους: Η συγκινητική αποκάλυψη για την τελευταία της συζήτηση με τη Ντόλι Πάρτον
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Στην Ιαπωνία είναι πολύ μπροστά: Βάζουν στα αεροδρόμια συμπιεστές ρούχων
Βράβευση της Βάσης μετάdata
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
