Χαλκίδα: Χούλιγκαν σακάτεψαν στο ξύλο νεαρό μπροστά στην κοπέλα του
Μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, οι καταγγελίες για επιθέσεις χούλιγκαν συνεχίζονται σε ολόκληρη τη χώρα.
Ένας 29χρονος έζησε τον τρόμο στη Χαλκίδα στα χέρια των χούλιγκαν. Ξαφνικά βρέθηκε απέναντί τους και άρχισε όπως περιέγραψε σε αστυνομικούς να δέχεται χτυπήματα, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με την κοπέλα του. Οι δράστες που όπως φαίνεται τον παρακολουθούσαν, τον αιφνιδίασαν και ο νεαρός δεν κατάφερε να απομακρυνθεί. Η γυναίκα που έβλεπε τις σκηνές αγριότητας, παραμένει σε κατάσταση σοκ.
Το νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στη Χαλκίδα στις 31 Ιανουαρίου, αλλά το θύμα, το κατήγγειλε στην Αστυνομία στις 4 Φεβρουαρίου. Ο 29χρονος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, ήταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Κανήθου, με τη σύντροφό του. Ξαφνικά εμφανίστηκαν τρία άτομα με κουκούλες και άρχισαν να φωνάζουν «γ… ο Παναθηναϊκός», τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά.
Σύμφωνα με το eviatop, ο 29χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά δεν είπε ότι τον χτύπησαν άγνωστοι. Ανέφερε αρχικά ότι χτύπησε μόνος του, αφού όπως ισχυρίστηκε τον είχαν απειλήσει ότι εάν μιλήσει κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του. Λίγες ημέρες μετά ο 29χρονος πήρε την απόφαση και πήγε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Τα παιδιά πήγαν στην «Δρακότρυπα» στο Βραχνί Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μπήκα επίσημα στην εμμηνόπαυση
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
