Πάτρα: Επιχείρηση «εκκαθάρισης» ΙΧ στον μόλο της Αγίου Νικολάου – Με παρέμβαση της «Π»

Η Αντιδήμαρχος Πάτρας Αναστασία Τογιοπούλου, τόνισε τη θέση της Δημοτικής Αρχής, ότι ο Μόλος προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για πεζούς και όχι για τροχοφόρα.

Πάτρα

Τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», για την ανεπίτρεπτη κατάσταση στον μόλο Αγίου Νικολάου όπου ο χώρος περιπάτου και αναψυχής έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ οχημάτων, επέφερε αυτοψία, η οποία έγινε, από την αντιδήμαρχο Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού Αναστασία Τογιοπούλου και το διοικητή της Τροχαίας Πατρών Χρήστο Ντεμίρη, προκειμένου να διαπιστωθεί, επί τόπου, το πρόβλημα με την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων.

Πάτρα

Η αντιδήμαρχος τόνισε τη θέση της δημοτικής αρχής ότι, ο Μόλος προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για πεζούς και όχι για τα τροχοφόρα.

Μεταξύ της κ. Τογιοπούλου και του κ. Ντεμίρη ανταλλάχθηκαν απόψεις, για την επίλυση του ζητήματος.

Πάτρα

 

Ο Δήμος, εξάλλου, για τη στάθμευση αυτοκινήτων υπενθύμισε πως εδώ και χρόνια, λειτουργούν στην πόλη, δωρεάν, 4 δημοτικοί χώροι στάθμευσης:
– Στον Αγιο Διονύσιο (με είσοδο από Αθηνών)
– Το Πάρκινγκ «Γιώργος Καλεντζώτης»
– Νότια του Φάρου (με είσοδο από Γούναρη ή Παπαφλέσσα)
– Νότια του ΝΟΠ (με είσοδο από Ιεροθέου)

Πάτρα

Μάλιστα, από το πάρκινγκ «Γιώργος Καλεντζώτης» οι οδηγοί και οι επιβάτες μπορούν να επιβιβαστούν σε λεωφορεία του Δήμου, που κάνουν τη διαδρομή: Πάρκινγκ – Γούναρη – Μόλος και αντιστρόφως, από τις 7 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ.