Σεβτσένκο: «Ο Πούτιν είναι δολοφόνος»

Ο Αντρέι Σεβτσένκο δήλωσε πως αυτό που συμβαίνει είναι απάνθρωπο και πως έχουν ανάγκη να ακούν τη στήριξη της διεθνούς κοινότητας κάθε στιγμή

Πούτιν

Δολοφόνο χαρακτήρισε τον Βλάντιμιρ Πούτιν ο Αντρέι Σεβτσένκο σε συνέντευξή του, λέγοντας παράλληλα πως αυτό που συμβαίνει είναι απάνθρωπο, δεν πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε και πως έχουν ανάγκη να ακούν τη στήριξη της διεθνούς κοινότητας κάθε στιγμή. Μεταξύ άλλων, ο Αντρέι Σεβτσένκο δήλωσε:
«Αυτό που συμβαίνει είναι απάνθρωπο, δεν πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε. Εχουμε ανάγκη να ακούμε τη στήριξη της διεθνούς κοινότητας κάθε στιγμή. Η μητέρα μου μένει πολύ κοντά σε αεροδρόμιο, με πήρε τηλέφωνο στις 4 το πρωί, άκουσε την έκρηξη και έτρεμε όλο το σπίτι της. Ο Πούτιν είναι δολοφόνος.

Τώρα είμαστε εμείς στο στόχαστρο, που συνορεύουμε με την Ρωσία. Αλλά μετά από εμάς, ποια χώρα έχει σειρά; Κάθε πρωί ξυπνώ και σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για τη χώρα μου. Είμαι υπερήφανος για το λαό μου, αγωνίζεται για την ελευθερία του, για τα εδάφη μας, για τα δικαιώματα».