Το Master Chef 6 έρχεται στην Achaia Clauss

Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης θα βρεθούν στην Πάτρα για γυρίσματα μαζί με τους παίκτες του reality μαγειρικής.

Master

Ένα από τα προγράμματα που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και σημειώνει μεγάλες τηλεθεάσεις, είναι το Master Chef. Ήδη διανύει την έκτη σεζόν του και το ενδιαφέρον του κοινού συνεχίζει να είναι μεγάλο.

Λίγο η χημεία που υπάρχει μεταξύ των τριών κριτών, λίγο οι ίντριγκες μεταξύ των παικτών, το Master Chef αποδεικνύει και φέτος πως δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στην κορυφή.

Στο πλαίσιο του reality μαγειρικής, πολλές είναι οι φορές που πραγματοποιούνται εκτός έδρας αποστολές. Και μία από αυτές πρόκειται να γίνει και στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην Achaia Clauss, όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στους ξεχωριστούς της χώρους.

Στα κελάρια της ιστορικής οινοποιίας οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, μαζί με τους παίκτες του παιχνιδιού, θα κληθούν να μαγειρέψουν αλλά και να κάνουν μία γνωριμία με τα κρασιά της Achaia Clauss και ιδιαίτερα με την φημισμένη μαυροδάφνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Περισσότερα προσεχώς.