Πάτρα: Αλλαγή σκυτάλης στο Λιμεναρχείο

Από το Χιούστον στην Πάτρα και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Πάτρα,Λιμεναρχείο Ο αντιπλοίαρχος Ν. Ματούλας (αριστερά) και ο αρχιπλοίαρχος Δ. Κυριακουλόπουλος (δεξιά)

Αποσκευές για την Αθήνα ετοιμάζει ο μέχρι σήμερα Κεντρικός Λιμενάρχης Πάτρας, αντιπλοίαρχος Νικόλαος Ματούλας, καθώς τις επόμενες ημέρες αναλαμβάνει καθήκοντα στη Διεύθυνση Ποντοπόρου Ναυτιλίας.

Διάδοχος του, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο άρτι αφιχθείς από το Χιούστον των ΗΠΑ, όπου υπηρετούσε ως ναυτιλιακός ακόλουθος, αντιπλοίαρχος Λάζαρος Χανουμίδης, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, καθώς το 2008 υπηρετούσε ως Διοικητής Ασφάλειας του Λιμενικού.

Ο κ. Χανουμίδης βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και την Πέμπτη παρουσιάστηκε στην υπηρεσία. Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον προκάτοχο του.

Στο μεταξύ, αλλαγές επίκεινται και στη Διεύθυνση της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος. Κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο Διοικητής αρχιπλοίαρχος Δημήτρης Κυριακουλόπουλος, στο πλαίσιο των τακτικών κρίσεων του ΛΣ, αναμένεται να μετακινηθεί στο Αρχηγείο του ΛΣ, καθώς κρίνεται επιβεβλημένη η περαιτέρω αξιοποίηση του σε κεντρικό επίπεδο.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop