Πάτρα: Αλλαγή σκυτάλης στο Λιμεναρχείο
Από το Χιούστον στην Πάτρα και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο.
Αποσκευές για την Αθήνα ετοιμάζει ο μέχρι σήμερα Κεντρικός Λιμενάρχης Πάτρας, αντιπλοίαρχος Νικόλαος Ματούλας, καθώς τις επόμενες ημέρες αναλαμβάνει καθήκοντα στη Διεύθυνση Ποντοπόρου Ναυτιλίας.
Διάδοχος του, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο άρτι αφιχθείς από το Χιούστον των ΗΠΑ, όπου υπηρετούσε ως ναυτιλιακός ακόλουθος, αντιπλοίαρχος Λάζαρος Χανουμίδης, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, καθώς το 2008 υπηρετούσε ως Διοικητής Ασφάλειας του Λιμενικού.
Ο κ. Χανουμίδης βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και την Πέμπτη παρουσιάστηκε στην υπηρεσία. Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον προκάτοχο του.
Στο μεταξύ, αλλαγές επίκεινται και στη Διεύθυνση της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος. Κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο Διοικητής αρχιπλοίαρχος Δημήτρης Κυριακουλόπουλος, στο πλαίσιο των τακτικών κρίσεων του ΛΣ, αναμένεται να μετακινηθεί στο Αρχηγείο του ΛΣ, καθώς κρίνεται επιβεβλημένη η περαιτέρω αξιοποίηση του σε κεντρικό επίπεδο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ποια ζώδια του Αέρα θα έχουν επιτυχία και χρήμα στις 11 Αυγούστου!
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Ο Ναυτικού Ομιλος Πατρών και η Εβελίνα Κουλέτα
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Συνάντηση των γυναικών του Συλλόγου «Οι Τρυπιώτισσες» στον Ελαιώνα ΦΩΤΟ
