Ο Άρης Αγγελόπουλος με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Για θέματα του ΣΕΠΠΕ και του Πανεπιστημιακού Αθλητιμσού

Αυγενάκη

Ο Πατρινός γενικός γραμματέας του ΣΕΠΠΕ, Άρης Αγγελόπουλος, βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο. Παρακολούθησε το φάιναλ-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ Γυναικών και παράλληλα δίδαξε σε σεμινάριο, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προπονητών Βόλεϊ.

Με την θεσμική του ιδιότητα συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και συζήτησαν για το Μητρώο Προπονητών, το πλαίσιο λειτουργίας του επαγγέλματός των Προπονητών, που οριοθετήθηκε σε δικαιώματα και υποχρεώσεις, με την κατοχύρωση των αποφοίτων των ΣΕΦΑΑ/ΤΕΦΑΑ, τα επίπεδα προπονητικής και την υποχρέωση των σωματείων να συνάπτουν συμβάσεις εργασίας μαζί τους, τη συμμετοχή τους στα ΔΣ των Ομοσπονδιών με δικαίωμα ψήφου, συνδιαμορφώνοντας την αθλητική ανάπτυξη, την υποχρέωσή τους να διαθέτουν πιστοποίηση Πρώτων Βοηθειών, με εκπαίδευση σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρήση εξωτερικού απινιδωτή, αλλά και για θέματα του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης Αγγελόπουλος ανήκει στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα, καθώς εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στην Πάτρα.