Ξεκίνησε το Εργασιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Δήμου Πατρέων

Το Εργασιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξανάρχισε και πάλι μετά από μια δύσκολη διετία στην οποία είχε παγώσει η αγωνιστική δράση λόγω καραντίνας και πανδημίας!

Εργασιακό Φωτογραφία από παλιότερη απονομή στο Εργασιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Μετά από  απουσία δύο ετών, το πρωτάθλημα εργαζομένων του Δήμου Πατρέων ξεκίνησε την Δευτέρα 14\3  με την συμμετοχή  13 ομάδων. Η Οργανωτική Επιτροπή του πρωταθλήματος  με την αρωγή του Δήμου και την βοήθεια των εργαζομένων-αθλητών  ξεκίνησε την προσπάθεια αρκετό  διάστημα  πριν,  ώστε να ξεπεραστούν  τα προβλήματα  που έχουν δημιουργήσει οι νέες  συνθήκες  και να μπορέσουν οι αθλητές -εργαζόμενοι να φορέσουν πάλι τα αθλητικά τους  ρούχα και  παπούτσια  και να αγωνιστούν με ασφάλεια. Μετά από κλήρωση, που έγινε σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα εξαιτίας της απώλειας της ψυχής του πρωταθλήματος  Σάκη Ξένου, οι ομάδες  χωρίστηκαν σε δύο ομίλους ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: 1. ΟΜΙΛΟΣ  ΔΕΔΔΗΕ Δ.Π.Π.-Η 2.  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ    3. ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ  4. ΣΥΝ. ΠΡΟΠΟΝ. ΠΟΔ. ΑΧΑΙΑΣ   5. ΚΤΕΛ Ν.ΑΧΑΙΑΣ   6. ΦΣΑΧ-ΣΥΦΑΝΣΠΕ   7. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.

Β ΄ ΟΜΙΛΟΣ: 1. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ/ΔΕΥΑΠ   2. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  3. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ  4. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  5. RESILUX     6. ΟΜΑΔΑ ΛΙΜΕΝΟΣ

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής  είναι τα εξής:

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΟΜΙΛΟΣ ΔΕΔΔΗΕ Δ.Π.Π.-Η.  1-3 

ΦΣΑΧ-ΣΥΦΑΝΣΠΕΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ  1-2  

              ΔΙΚΗΓΟΡΟΙΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 0-1

             RESILUXΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ/ΔΕΥΑΠ  4-8

ΟΜΑΔΑ ΛΙΜΕΝΟΣΑΣΤΥΝΟΜΙΑ   0-4

Το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και λεπτομέρειες για το πρωτάθλημα μπορείτε να τα παρακολουθείτε στην σελίδα   https://protathlima-ergazomenon.goaly.eu/