Σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας που είχε στο παρελθόν πολλές επιτυχίες στο Σχολικό πρωτάθλημα, αποκλείστηκε από το ΓΕΛ Ρίου στη διαδικασία των πέναλτι

τα

Ξεκίνησαν χθες, τα σχολικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα η πρώτη φάση των πρωταθλημάτων λυκείων Αχαΐας στο ποδόσφαιρο.

Η έκπληξη της πρεμιέρας έγινε στο γήπεδο «Ντα Λουζ» στην Οβρυά, εκεί όπου το ΓΕΛ Ρίου επιβλήθηκε του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας στα πέναλτι με 3-2, έπειτα από «λευκή» ισοπαλία στην κανονική διάρκεια. Και λέμε έκπληξη, καθώς το 7ο ΕΠΑΛ παραδοσιακά είχε πολύ καλή ομάδα και είχαμε χρόνια να δούμε αποκλεισμό του από την Α’ φάση του πρωταθλήματος. Το ΓΕΛ Ρίου, πάντως, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια, αν ήταν πιο εύστοχο στην τελική προσπάθεια. Ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει τουλάχιστον 30 λεπτά, καθώς το λεωφορείο που μετέφερε το σχολείο του Ρίου, υπέστη βλάβη κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Στο γήπεδο Προαστείου, το Πρότυπο Πάτρας επικράτησε 2-0 του Αρσάκειου με σκόρερ τους Ντίνο και Ρουμελιώτη.

Στο «Α. Κάνιστρας», το ΓΕΛ Δεμενίκων κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά τη νίκη 3-0 επί του 7ου ΓΕΛ Πάτρας. Δύο γκολ για τους νικητές ο Κακαβούλας και ένα ο Φωτείνης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Πάτρας, το 4ο ΓΕΛ Πάτρας επιβλήθηκε 2-0 του 2ου ΓΕΛ Πάτρας με δύο προσωπικά τέρματα του Κωνσταντίνου Κατσαϊτη, σε ένα παιχνίδι που είχε πάνω από 300 άτομα στην κερκίδα του Ενωσιακού γηπέδου!

Εύκολη νίκη – πρόκριση για το 3ο ΓΕΛ Πάτρας επί του 8ου ΓΕΛ Πάτρας με 2-0 στο γήπεδο Προαστείου. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Κουραχάνης και Ανδριανόπουλος.

Τέλος, στο «Ντα Λουζ», το 1ο ΓΕΛ Πάτρας επικράτησε 2-1 του 6ου ΓΕΛ Πάτρας με γκολ των Ανδρικόπουλου και Βασίλη Ζησιμόπουλου, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Ρόμπι.

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα στην πρεμιέρα των Σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου:

Αρσάκειο-Πρότυπο Πάτρας 0-2: Ντίνος, Ρουμελιώτης.

7ο ΕΠΑΛ Πάτρας-ΓΕΛ Ρίου 2-3 πεν. (0-0 κ.δ.).

7ο ΓΕΛ Πάτρας-ΓΕΛ Δεμενίκων 0-3: Κακαβούλας (2), Φωτείνης.

3ο ΓΕΛ Πάτρας-8ο ΓΕΛ Πάτρας 2-0: Κουραχάνης, Ανδριανόπουλος.

1ο ΓΕΛ Πάτρας-6ο ΓΕΛ Πάτρας. 2-1: Ανδρικόπουλος, Β. Ζησιμόπουλος – Ρόμπι.

4ο ΓΕΛ Πάτρας-2ο ΓΕΛ Πάτρας, 2-0: Κατσαϊτης (2).