Νέα δεδομένα για την αμοιβή διαιτητών και κριτών στην ΕΣΚΑ-Η
Τι ισχύει πλέον για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα
Η ΕΣΚΑ-Η προχώρησε σε ανακοίνωση με τα νέα δεδομένα για την αμοιβή διαιτητών και κριτών στα αναπτυξιακά της πρωταθλήματα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ενημερώνουμε τα σωματεία-μέλη μας , ότι κατόπιν νέας απόφασης της Ομοσπονδίας που ορίζει ότι κάθε Ένωση, κατ’ εξαίρεση για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021-2022,έχει την ευχέρεια να ορίζει τον τρόπο καταβολής των οδοιπορικών διαιτητών- κριτών για αγώνες τμημάτων κάτω των 18 ετών (U18), Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η , προς διευκόλυνση των σωματείων, αποφασίζει ότι τα έξοδα διαιτητών- κριτών για τους εν λόγω αγώνες θα αποτελούν ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου.
Διευκρινίζουμε, ότι η πληρωμή των οδοιπορικών διαιτητών- κριτών θα γίνεται πριν την έναρξη του αγώνα (όπως αναφέρεται και στις Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της Ένωσης)».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Πολύεδρο: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά το Σάββατο
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Οι χιμπατζήδες κλέβουν λιγότερη τροφή από τους φίλους τους παρά από τους υπόλοιπους
Η γιορτή του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου Πάτρας για την τρίτη ηλικία ΦΩΤΟ
