Απεβίωσε ο Πατρινός επιχειρηματίας ο Γιάννης Κούκος – Σήμερα η κηδεία

Η κηδεία του Γιάννη Κούκου θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Μπεγουλάκι Πατρών.

Κούκος

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Πατρινός Γιάννης Θ. Κούκος. Πρόκειται για τον γιο των αειμνήστων Θωμά και Όλγας Κούκου, ιδρυτών της «θρυλικής» ομώνυμης ταβέρνας στο Κουκούλι Πατρών.

Ο ίδιος ανέλαβε να συνεχίσει την επιχείρηση των γονιών του, παραδίδοντας τα ηνία στον γιο του Γιώργο.

Ο Γιάννης Κούκος ήταν γέννημα θρέμμα του Μπεγουλακίου όπου έζησε όλη του τη ζωή. Είχε εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος Πατρέων με την παράταξη του Θόδωρου Άννινου έχοντας χρηματίσει αντιδήμαρχος αλλά και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης το 1982 είχε τοποθετηθεί και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

Η κηδεία του Γιάννη Κούκου του θα γίνει σήμερα στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Μπεγουλάκι Πατρών.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Γιάννη Κούκου. Ο εκλιπών είχε αναπτύξει έντονη πολιτική, κοινωνική και επαγγελματική δράση.

Συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα, διώχθηκε και φυλακίστηκε. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόδωρου Άννινου και είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας. Διετέλεσε επίσης αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του αγωνιστή της Δημοκρατίας Γιάννη Κούκου.

Ο Γιάννης, με τους αγώνες του κατά της εφτάχρονης δικτατορίας για τους οποίους διώχθηκε και φυλακίστηκε, σηματοδοτούσε τους αγώνες του λαού μας για τη Δημοκρατία την πρόοδο.
Οι αγώνες του θα μας οδηγούν, θα μας εμπνέουν και η μνήμη του θα παραμείνει ανεξίτηλη στις ψυχές όλων μας.

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ μας Γιάννη !!!!