Και ο Νίκος Κουμανιώτης υποψήφιος με τον Παναγιώτη Λυκούδη

Ο Νίκος Κουμανιώτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η, τασσόμενος στο πλευρό του υποψηφίου προέδρου της Ενωσης Παναγιώτη Λυκούδη.

Κουμανιώτης Ο Νίκος Κουμανιώτης

Ενας ακόμη παράγοντας του μπάσκετ από την περιοχή μας ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΣΚΑ-Η στο πλευρό του Παναγιώτη Λυκούδη. Ο λόγος για τον Νίκο Κουμανιώτη, ο οποίος μας έστειλε την εξής ανακοίνωση: «Το ελληνικό μπάσκετ έχει ήδη εισέλθει σε μια νέα εποχή, ακολουθώντας μια σταθερή πορεία προς το μέλλον με καινούργια πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και σύγχρονες αντιλήψεις. Στον ίδιον ακριβώς δρόμο καλούμαστε να οδηγήσουμε και το τοπικό μπάσκετ όλοι εμείς που αγαπάμε το άθλημα. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, πήρα την απόφαση να θέσω εαυτόν στην κρίση των σωματείων-μελών της ΕΣΚΑ-Η για τις εκλογές της 11ης Μαΐου.

Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια μαζί με άξιους συνυποψήφιους και με «πλέι-μέικερ» τον υποψήφιο πρόεδρό μας, Παναγιώτη Λυκούδη, υπό τις οδηγίες του οποίου θα συνθέσουμε τις δυνάμεις μας.

Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά, ακολουθώντας πιστά το πλάνο μας και βρισκόμενοι πάντοτε δίπλα σε όλα τα σωματεία της Ενωσής μας. Η ανανέωση του τοπικού μπάσκετ με νέες δυνάμεις αποτελεί προτεραιότητα, καθώς η Ανάπτυξη, οι μικρές ηλικίες και τα πρωταθλήματα υποδομών εγγυώνται την επόμενη ημέρα του αθλήματος στην περιοχή μας.

Αυτό το πλάνο, άλλωστε, ακολουθεί και η ΕΟΚ, με τη νέα της ηγεσία και προσωπικά με τον καινούργιο της πρόεδρο, έναν δικό μας άνθρωπο, τον

Βαγγέλη Λιόλιο.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η  ΕΣΚΑ-Η έχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ από το να διαθέτει μια σύγχρονη διοίκηση, με οργανωτική σταθερότητα και με οικονομική διαφάνεια. Με σεβασμό προς όλα τα σωματεία-μέλη μας και πάνω από όλα με αγάπη, όραμα και μεράκι για το αγαπημένο μας μπάσκετ.

Με τιμή, Νίκος Κουμανιώτης

Υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η».