Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε το 2ο Σεμινάριο Διεύθυνσης Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών – ΦΩΤΟ
Το σεμινάριο Διεύθυνσης Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών διοργάνωσε η Xορωδία «Αντηχώ» υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Σεμινάριο Διεύθυνσης Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών με προσκεκλημένο τον Basilio Astulez. Το σεμινάριο διοργάνωσε η Xορωδία «Αντηχώ» υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, η οποία φιλοξενήθηκε στο χώρο Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων που παραχωρήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας, 28 με 30 Απριλίου.

Ο πολυβραβευμένος μαέστρος, και χορωδιακός παιδαγωγός, με τον ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο διδασκαλίας του, o οποίος θεωρείται σημείο αναφοράς στη σημερινή χορωδιακή σκηνή, δίδαξε και μοιράστηκε εμπειρίες έχοντας ως εργαστήριό του 90 παιδιά και 60 συνέδρους από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Παιδική Χορωδία Αντηχώ (μαέστρος Μέλπω Βικάτου), μαζί με τις προσκεκλημένες χορωδίες – Παιδική Χορωδία Ι.Ν.Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολη (μαέστρος Λώρα Πετροπούλου) και Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης (μαέστρος Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου), ένωσαν τις φωνές τους αποτελώντας το χορωδιακό «εργαλείο» αναφοράς του εργαστηρίου .
Το σεμινάριο συνόδευσαν μουσικά η Έλενα Φέντκο στο πιάνο και ο Γιώργος Μπαράκος στα κρουστά.
Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Χορωδίας «Αντηχώ» ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο του Πολιτιστικού οργανισμού κ.Κατερίνα Γεροπαναγιώτη που τίμησε με την παρουσία της το Σεμινάριο, ,την κ.Ήρα Κουρή, πρόεδρο ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας και την κ.Σοφία Χρυσοπούλου, διευθύντρια ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, για την φιλοξενία καθώς και την πλήρη στήριξη. Τέλος όλους τους συνέδρους, Πατρινούς και μη, που αγκάλιασαν θερμά τη νέα διδακτική στο χορωδιακό τραγούδι με τη ενεργή συμμετοχή τους.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο της Βίκυς Μοσχολιού με τους γονείς της
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Άρης Μουγκοπέτρος: Σε κάθε εμφάνιση γίνεται λαϊκό προσκύνημα
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
