Θεσσαλονίκη: Ποια η εξέλιξη της υγείας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε – Τι λένε οι γονείς της

«Να κλείσουν όλες οι παιδικές χαρές», ζητά ο πατέρας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε όταν έπαιζε σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη

Θετική πορεία έχει η υγεία του 8χρονου κοριτσιού, το δάχτυλο της οποίας ακρωτηριάστηκε όταν έπαιζε σε τσουλήθρα παιδικής χαράς στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Ο πατέρας της 8χρονης, κ. Δημήτρης Χατζηαθανασίου σε δηλώσεις του είπε πως η κατάστασή της κόρης του έχει μία θετική εικόνα.

«Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία, ώστε να προχωρήσουμε με αισιοδοξία. Βέβαια, ο βαθμός κινητικότητας στο δάχτυλο του παιδιού ελέγχεται και είναι ακόμα άγνωστο σε τι βαθμό θα κινείται κανονικά», ανέφερε.

«Η γυναίκα μου είναι όλη την ώρα με το παιδί και η παιδοψυχολόγος μας βοηθάει ώστε να ξέρουμε πώς να χειριστούμε την κατάσταση. Η μικρή κλαίει συνέχεια και ρωτάει για το δάχτυλό της. Εμείς την καθησυχάζουμε ότι θα πάνε όλα καλά αλλά, μην γελιόμαστε βίωσε έναν ακρωτηριασμό», είπε ο κ. Χατζηαθανάσιου.

Σχολιάζοντας τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων σε παιδικές χαρές από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο πατέρας της 8χρονης σχολίασε: «Έστω και τώρα αν γίνεται να κλείσουν όλες οι παιδικές χαρές και να ξανανοίξουν εκατό τοις εκατό λειτουργικές και ασφαλείς για τα παιδιά που παίζουν θα ήταν ευχής έργον».