ΣΚΕΑΝΑ: Νέος Πρόεδρος ο Τάσος Γιατράς – Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η ανάληψη της θέσης του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάσος Γιατράς.

ΣΚΕΑΝΑ: Νέος Πρόεδρος ο Τάσος Γιατράς - Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

Γυρίζει σελίδα και μπαίνει σε νέα και πιο σταθερή πορεία ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), μετά τη συγκρότηση σε Σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 27ης και 28ης Απριλίου.

Τη σύγκληση του νέου οργάνου έκανε με πρόσκλησή του, ο πλειοψηφών σύμβουλος Γιώργος Κολλιόπουλος και η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι το αποτέλεσμα των συσχετισμών που προέκυψαν μέσα από τις πρόσφατες εκλογές.

Ετσι, νέος πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ είναι ο Τάσος Γιατράς, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Κούλης, γενικός γραμματέας ο Τάκης Ματθαιόπουλος, ταμίας ο Δημήτρης Φάκαλος που εκλέχθηκε και στη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα και μέλη οι Γιώργος Κολλιόπουλος, Γιάννης Ροδόπουλος και Κωνσταντίνος Σακκής.

ΣΚΕΑΝΑ: Νέος Πρόεδρος ο Τάσος Γιατράς - Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

Η τετράδα του νέου προεδρείου του ΣΚΕΑΝΑ: Κούλης, Ματθαιόπουλος, Γιατράς, Φάκαλος.

Είναι προφανές ότι το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ αποτελείται σύσσωμο από τα μέλη της ομάδας που συγκροτούσαν την κίνηση «Εστίαση Πάτρας» και από τη μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη, αυτός ο συσχετισμός επαναβεβαιώθηκε. Αυτό φάνηκε και μέσα από τις μυστικές ψηφοφορίες που έγιναν.

Για τη θέση του προέδρου προτάθηκαν οι Γιατράς – Κολλιόπουλος (4-3), για τη θέση του αντιπροέδρου οι Κούλης – Σακκής (4-3), για τη θέση του γενικού γραμματέα υπήρξε μόνο η υποψηφιότητα Ματθαιόπουλου (6-1), για αυτήν του ταμία η μοναδική υποψηφιότητα του Δημήτρη Φάκαλου είχε απόλυτη αποδοχή (7) και για τη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα το δίδυμο Φάκαλου – Σακκή (4-3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις συζητήσεις που έγιναν στην διάρκεια της συνεδρίασης, κοινή στάση όλων των μελών του συμβουλίου είναι ότι μπαίνει μια τελεία σε όσα συνέβησαν στο παρελθόν και πλήγωσαν τον σύλλογο. Επιβεβαιώθηκε ότι όλα τα μέλη κινούνται με προτεραιότητα το συμφέρον του συλλόγου και του κλάδου και η νέα διοίκηση θα κριθεί από τα πεπραγμένα της.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς, με δήλωσή του, προδιέγραψε τη νέα πορεία του φορέα, όπου απόλυτη προτεραιότητα θα έχει ο σύλλογος. «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η ανάληψη της θέσης του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί, πορευόμενος αποκλειστικά στην προσπάθεια να αναδειχθεί ο σύλλογος πάνω απ΄ τα πρόσωπα, με προτεραιότητα την εστίαση και μόνο. Σας ευχαριστώ όλους».

Ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κούλης δήλωσε από την πλευρά του: «Προχωράμε μπροστά. Ο στόχος είναι ένας: Μόνο η εστίαση!». Ο γενικός γραμματέας Τάκης Ματθαιόπουλος πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας είναι πολλή και το έργο μας δύσκολο». Επίσης, ο ταμίας Δημήτρης Φάκαλος συμπλήρωσε: «Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τη θέση την οποία που εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοι μου με την ψήφο τους και ο στόχος είναι να πορευτούμε όλοι μαζί με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον της εστίασης».

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ