Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι μαχητές στο εργοστάσιο Αζοφστάλ υπόσχονται να συνεχίσουν τη μάχη μέχρι τέλους
Πρόκειται για τον τελευταίο θύλακα αντίστασης έναντι των Ρώσων
Την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να μάχονται για όσο είναι ζωντανοί, έδωσαν σήμερα Κυριακή οι Ουκρανοί μαχητές, στο υπό πολιορκία εργοστάσιο Αζοφστάλ, στη Μαριούπολη, τον τελευταίο θύλακα αντίστασης έναντι των ρωσικών δυνάμεων στην πόλη.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο… λένε
«Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για όσο είμαστε ζωντανοί προκειμένου να απωθήσουμε τους Ρώσους κατακτητές», είπε ο Σβιάτοσλαβ Παλάμαρ, αναπληρωτής διοικητής του τάγματος Αζόφ, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης.
«Δεν έχουμε πολύ χρόνο, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σφοδρούς βομβαρδισμούς», τόνισε, απευθύνοντας έκκληση στη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει στην εκκένωση των τραυματισμένων στρατιωτών από το εργοστάσιο στη Μαριούπολη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Μουσική διοργάνωση από τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογος Νέου Ερινεού
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
