Εκλογές στον Σύλλογο Εν Αθήναις Πατρινών

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεκτική Επιτροπή θα εκλέξουν τα μέλη του Συλλόγου

Εκλογές

Αναλθτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου  Πατρέων Πρωτευούσης «Ο Πρωτόκλητος Ανδρέας» αναφέρει:

Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου οι συνθήκες της πανδημίας μας χωρίσανε επιβάλλοντας νέους κανόνες στην ζωή μας . Όμως είμαστε βέβαιοι ότι η αγάπη σας για τον ιστορικό Σύλλογο μας παραμένει ζωντανή και όλοι περιμένουμε καλύτερες ημέρες.

Όπως γνωρίζετε η θητεία του Δ.Σ., έχει λήξει. Το Διοικητικό Συμβούλιο παρέμεινε ενεργό «υπηρεσιακά» για την «διαχείριση» των τρεχόντων ζητημάτων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους από σας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μας για έκτακτη εισφορά και ενίσχυση του Ταμείου μας , και μάλιστα δυο φορές.

Είναι λοιπόν ανάγκη να πραγματοποιήσουμε Γενική Συνέλευση ,όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της πανδημίας ώστε ένα νέο ΔΣ να προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Συλλόγου μας. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 29 Μαΐου στα γραφεία του
Συλλόγου και ώρα 11:30 π.μ. με θέμα:

«Απολογισμός δράσης, απαλλαγή Δ.Σ. και εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής»

Ακομα το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στην Γ.Σ. την ανακήρυξη της Κυρίας Μαρίας Κορμανίδου ως Επίτιμου δια Βίου Προέδρου του Συλλόγου ,τιμώντας το έργο της και την προσφορά της στο Σύλλογο για πάνω από σαράντα χρόνια .

Σύμφωνα με το Καταστατικό(άρθρο 24 παράγραφος 2), εάν δεν υπάρξει απαρτία την Κυριακή 29η Μαΐου θα συγκληθεί επαναληπτική Γ.Σ., χωρίς άλλη πρόσκληση, με τα ίδια θέματα, την Κυριακή 5 Ιουνιου ώρα 11:30 π.μ., ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων. Η εκλογική διαδικασία θα αρχίσει αμέσως μετά την περάτωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, αφού εκλέξει Εφορευτική Επιτροπή. Πέρας της εκλογικής διαδικασίας, 15.00. Δύναται να παραταθεί η ώρα με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής εφ’ όσον προσέρχονται Μέλη να ψηφίσουν.

Επιτρέπεται ψηφοφορία δι’ Αντιπροσώπου, όπως ορίζεται στο Καταστατικό, αφού δώσετε έγγραφη εξουσιοδότηση σε Μέλος του Συλλόγου μαζί σας , μια εξουσιοδότηση ανά Μέλος.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ.
Καλούνται τα Μέλη του Συλλόγου που έχουν το δικαίωμα του και εκλέγεσθαι και είναι ταμειακώς ενήμεροι και επιθυμούν μέχρι την ημερομηνία 22 Μαΐου να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους. Παρακαλούμε άλλη μια φορά για την προσέλευση και υποψηφιότητα και νέων Μελών του
Συλλόγου μας ,απαιτείται ανανέωση του Δ.Σ. με νέες ιδέες. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στην αναβάθμιση και στο πέρασμα στη νέα εποχή του Ιστορικού μας Συλλόγου, κανείς δεν περισσεύει Η αίτηση υποψηφιότητας θα πρέπει να αναφέρει: Ονοματεπώνυμο, τόπο γεννήσεως και κατοικίας,
αριθμό ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας (τηλ.,Email/fax). Η αίτηση υποψηφιότητάς πρέπει να υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά, λυπούμεθα αλλά λόγω κατασκευών στην πολυκατοικία υπάρχει κίνδυνος οι επιστολές να χαθούν.

Ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: syllogospatrinon@hotmail.com.

Προς αποφυγή λάθους, παρακαλούμε τους υποψήφιους να επιβεβαιώσουν την λήψη της υποψηφιότητάς τους, με τηλεφώνημα στον Πρόεδρο κ. Θ. Γεωργίου στο τηλέφωνο του Συλλόγου 210-3805583 και/η στο κινητό 6944898987, ή στέλνοντας email στο προσωπικό του theopatras@hotmail.com .Ο Πρόεδρος υποχρεούται να επιβεβαιώσει την λήψη της αίτησης υποψηφιότητος σε όλους τους υποψήφιους.

Ο κατάλογος των υποψηφίων θα ανακοινωθεί με e-mail σε όλα τα μελη όπως το Καταστατικό ορίζει . Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν τα Μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς εντάξει τα έτη 2020-2021. Επαναλαμβάνουμε ότι για την είσοδο στο Γραφείο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας για τον covid, τρία εμβόλια πιστοποιητικά κλπ .