Λάρισα: Μητέρα 9χρονου ΑΜΕΑ καταγγέλλει την κακοποίηση του παιδιού της στο σχολείο
Η μητέρα του 9χρονου ΑΜΕΑ στη Λάρισα, υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Λάρισας η μητέρα ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες μόλις εννέα ετών, καθώς το παιδί της, όπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, κάθε φορά που επέστρεφε από το σχολείο είχε σημάδια και μώλωπες.
Η μητέρα του εννιάχρονου άρχισε να παρατηρεί τους τελευταίους μήνες ανεξήγητα σημάδια στο κορμί του, τα οποία δεν υπήρχαν όταν έφευγε το πρωί από το σπίτι, για το ειδικό σχολείο που φοιτά.
«Είδα το παιδί μου με σημάδια μώλωπες και κοψίματα καθώς επέστρεφε από το σχολείο. Κάθε φορά το έβλεπα σε αυτή την κατάσταση, επικοινωνούσα με το σχολείο για να δω τι έγινε και πως προκλήθηκαν τα σημάδια. Δεν έπαιρνα πειστική απάντηση, ενώ τις περισσότερες φορές δεν το είχαν αντιληφθεί και τους το έλεγα εγώ. Μου έλεγαν »θα το διερευνήσουμε και ότι αυτά γίνονται στιγμιαία» καταγγέλλει μεταξύ άλλων η Λαρισαία μητέρα.
«Αναγκάστηκα να καταθέσω μήνυση κατά παντός ευθύνου για να μάθω την αλήθεια» καταγγέλλει η μητέρα.
Η μήνυση στην ασφάλεια Λάρισας κατατέθηκε στις 13 Ιανουαρίου και οι αστυνομικοί έχουν λάβει ήδη καταθέσεις από τη μητέρα για τους εκπαιδευτικούς. Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για την άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αναπληρωτές: Ποιοι δήμοι στηρίζουν με επίδομα ή στέγαση
JBL Pulse 6: Δεκαέξι θέματα φωτισμού και σόου 360 μοιρών
Παράδειγμα προς μίμηση ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλάνιστρας ΦΩΤΟ
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Γιατί το φθηνότερο Mac mini έχει το νεότερο τσιπ και το ακριβότερο όχι
Το απόλυτο gadget επιβίωσης: Η Nokia επιστρέφει με κινητό 30 ευρώ που φορτίζει το smartphone σας!
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
OpenAI: Η επίσημη έκθεση για την παραβίαση της Hugging Face από agents
