Κλείνει 5ετία στο Αίγιο ο Παπαδόπουλος
Ανανέωσε με τον ΑΟ Αιγιαλέων
Ο ΑΟ Αιγιαλέων ανακοίνωσε την παραμονή του Παναγιώτη Παπαδόπουλο για τη νέα χρονιά. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Με ιδιαίτερη χαρά, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Αιγιαλέων, ανακοινώνουν σήμερα-κηρύσσοντας την έναρξη μιας σειράς απαιτούμενων ανακοινώσεων που ως κατάληξη θα έχουν την παρουσίαση του πλήρους ρόστερ για τη σεζόν 2022-23- την ανανέωση της συνεργασίας της ανδρικής μας ομάδας με τον Coach κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο.
Ο έμπειρος προπονητής θα κλείσει τα πέντε χρόνια κοντά μας τη σεζόν που έπεται, και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης μας αφού έχει ηγηθεί των αποστολών μας με μαεστρία κάνοντας πολλές φορές το ακατόρθωτο να μοιάζει εφικτό.
Με αυτή τη φιλοσοφία τον καλέσαμε να συνεχίσει κοντά μας και την δεύτερη συνεχή χρονιά που τα λιοντάρια μας θα ριχτούν στη μάχη της Preleague και, σε άψογο κλίμα η συμφωνία έκλεισε.
Αγαπητέ μας Coach, ευχαριστούμε που θα είσαι για μια χρονιά ακόμη κοντά μας! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Suno δεν φτιάχνει πλέον μόνο τραγούδια παρουσίασε το Speech
Επαναληπτικές Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί ΕΠΑΛ και ξεκινά η υποβολή Μηχανογραφικού
Οι μεγάλες συναυλίες του Welcome to UP 2026 στον Μώλο της Πάτρας
Νέα καρδιακή βαλβίδα μπορεί να γλιτώσει παιδιά από επαναλαμβανόμενα χειρουργεία
ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 3.262 μόνιμες προσλήψεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης
