«Δικαίωμα στην πρόοδο» – Απ. Κατσιφάρας: Μέγα λάθος το κλείσιμο των τεσσάρων υποκαταστημάτων της Πειραιώς
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη.
Στο θέμα του κλεισίματος των τεσσάρων καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς σε Κάτω Αχαγιά, Καλάβρυτα, Θέρμο και Ρίον, αναφέρεται με ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη «Δικαίωμα στην πρόοδο» και ο επικεφαλής της Απόστολος Κατσιφάρας.
Όπως σημειώνει: «Κρίμα για εμάς και μέγα λάθος για την Τράπεζα γιατί στις τρεις περιοχές κτυπά η καρδιά της αγροτικής παραγωγής και στην μία ( Νοσοκομείο Ρίον ) η καρδιά της κοινωνίας.
Η επαπειλούμενη κατάργηση των Τεσσάρων υποκαταστημάτων στην περιοχή μας θέτει σε σοβαρή δυσχέρεια τον αγροτικό πληθυσμό ο οποίος έχει διαχρονικά στηρίξει την Αγροτική Τράπεζα και την μετεξέλιξή της σε Τράπεζα Πειραιώς.
Επειδή η εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού και των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της Περιφέρειάς μας , πιστεύουμε ότι η Διοίκηση της Τράπεζας θα σκεφτεί πολύ καλά το κατά πόσο θέλει να θέσει σε διακινδύνευση τις σχέσεις της με το σύνολο των φορέων της Δυτικής Ελλάδας .
Οι Φορείς της Περιοχής δεν πρέπει να επιτρέψουν τέτοιες πρακτικές.
Εμείς θα επανέλθουμε για το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Ζαχλωριτίκων για τα 50 χρόνια ζωής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στην Αγία Λαύρα Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
