Αστέρας Μιντιλογλίου: Πανηγύρισε την άνοδο με δικά του παιδιά!

Η ομάδα του Μιντιλογλίου τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου, πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Λάππα

με

«Μεθυσμένη πολιτεία» μοιάζει η ομάδα του Αστέρα Μιντιλογλίου. Μοναδικές στιγμές για την ομάδα της Μεσσάτιδος καθώς επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας, έπειτα από απουσία 14 ετών. Η ιστορική ομάδα πήρε το εισιτήριο στο θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής στη Β’ Κατηγορία, επικρατώντας 3-0 του Φαραϊκού εντός έδρας, την ώρα που ο Ικαρος Λακκόπετρας άφηνε βαθμούς στον αγώνα με την Αστραπή (1-1). Ετσι, η ομάδα του Μιντιλογλίου τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου, πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Λάππα, εξασφαλίζοντας θέση για τη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2007-08.

Ο Αστέρας έχει έδρα το γήπεδο Μιντιλογλίου που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, με αποδυτήρια και κερκίδα και έχει άμεση συνεργασία με την Ακαδημία του Θησέα, όπου αναδεικνύονται νέα ταλέντα που προωθούνται στην ανδρική ομάδα.

Στο πρωτάθλημα, ο Αστέρας συγκέντρωσε 65 βαθμούς, έχοντας την καλύτερη άμυνα του Ομίλου (22 γκολ παθητικό) και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (76 γκολ). Συνολικά, πέτυχε 20 νίκες, έφερε πέντε ισοπαλίες και δέχθηκε και πέντε ήττες.

ΡΟΣΤΕΡ: ΜΟΝΟ ΜΕ «ΓΗΓΕΝΕΙΣ» ΠΑΙΚΤΕΣ !

Το φετινό ρόστερ της ομάδας του Αστέρα διέθετε μόνο ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει από την ομάδα και που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή (Μιντιλόγλι, Οβρυά, Ροϊτικα).

Αναλυτικά: Τερματοφύλακες: Ηλίας Τζούρας, Μιχάλης Παπαθανασίου, Γιάννης Κακαφώνης. Αμυντικοί:  Γιώργος Κωστόπουλος, Θόδωρος Λιακόπουλος, Γιώργος Μαυροκέφαλος,  Δημήτρης Αγκαράι, Ανδρέας Τσαλαμιδάς, Μανώλης Πλέγας, Αντώνης Νιφόρας, Σωτήρης Λιβέρης.  Μέσοι:  Χάρης Ρομποτής, Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος, Σοφοκλής Καραπίτσος, Φώτης Πλέγας, Νίκος Γουλιάμης, Κωνσταντίνος Κουτσαντώνης. Επιθετικοί: Βαλάντης Μπαλασόπουλος, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Νίκος Παπαλεξόπουλος, Χρήστος Φωτάκιας,  Χάρης Παρασκευόπουλος, Νίκος Μπαλασόπουλος, Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλου.