Το Προμίνι της ΝΕΠ εμπειρίες με Ηλυσιακό και Ολυμπιακό – Φωτογραφίες

Νέες εξορμήσεις για την ομάδα πόλο Προμίνι της ΝΕΠ, καθώς σήμερα έδωσε δυνατά φιλικά παιχνίδια στην Αττική με αντιπάλους τους Ηλυσιακό και Ολυμπιακό.

ΝΕΠ Η αποστολή της ΝΕΠ πριν την αναχώρηση για την Αθήνα
Η ομάδα πόλο Προμίνι της ΝΕΠ ταξίδεψε σήμερα στην Αθήνα με πολυπληθή αποστολή (21 παίκτες), προκειμένου να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια, με στόχο την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών. Η μίνι προετοιμασία είναι ενόψει της β΄ φάσης του πρωταθλήματος των Προμίνι και τα «δελφίνια» αναμετρήθηκαν το πρωί στα Ηλύσια με τον Ηλυσιακό και το απόγευμα με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.
Η σύνθεση της ΝΕΠ: Ηρακλής Σίψας, Καλύβας, Δημοσθένης Μητρόπουλος, Χρ. Αθανασόπουλος, Δημ. Παπανίκος, Ν. Παπαπαναγιώτου, Λ. Ζησιμάτος, Αναστάσιος Θεριάκης, Μιχάλης Φλέσσας, Χάρης Ντόβας, Ανδ. Δημητρόπουλος, Μιχ. Τελεμές, Ανδρέας Γιαουπάι, Γιάννης Αρβανίτης, Χριστόφ. Τσάτσαρης, Κων. Γαλάνης, Ανδ. Παναγιωτόπουλος, Μάριος Κάνδυλας, Ιωακείμ Κάνδυλας, Χάλας Νίκος, Μάριος Παππάς.
Προπονητής είναι ο Θανάσης Κοντάκος και συνοδοί αποστολής οι Γιώργος Ανδρουτσέλης, Νίκος Πολίτης και Λεωνίδας Κοντάκος.
Ο γενικός αρχηγός της ΝΕΠ Θόδωρος Κανελλόπουλος έκανε την εξής δήλωση: «Οι εμπειρίες είναι απαραίτητες για τα νέα παιδιά της ΝΕΠ. Συγχαρητήρια στους προπονητές και στους συνοδούς της αποστολής για την προσπάθεια που κάνουν όλο αυτό το διάστημα για να δημιουργήσουν μια νέα φουρνιά παικτών για τον σύλλογό μας».
ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ