Πάτρα: Νταήδες ανήλικοι έκλεψαν τα παπούτσια από 14χρονο! – Έπεσε και ξύλο

Δύο συλλήψεις, καθώς οι δράστες επιτέθηκαν στους ανήλικους χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια στο σώμα, προκαλώντας σωματικές βλάβες, σε δυο από τα πέντε άτομα της παρέας των 14χρονων

ανήλικοι φωτο αρχείου

Επίθεση από δύο ανήλικους, έναν 17χρονο και έναν 16χρονο, δέχθηκαν πέντε 14χρονοι στην παραλιακή περιοχή Δάφνες, της Πάτρας, ενώ έπειτα από λίγη ώρα οι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος και ο 16χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, προσέγγισαν αρχικά τους πέντε 14χρονους λουόμενους και απειλώντας τους φραστικά, τους αφαίρεσαν ένα ζευγάρι παπούτσια.

Στη συνέχεια, οι συλληφθέντες επιτέθηκαν στους ανήλικους χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια στο σώμα, προκαλώντας σωματικές βλάβες, σε δυο από τους 14χρονους.

Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών προέκυψε, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι ο 17χρονος είχε αφαιρέσει νωρίτερα στην ίδια παραλία, από λουόμενη το κινητό της τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη σύλληψη του.

Παράλληλα, συνελήφθη η μητέρα του 16χρονου, κατηγορούμενη για παραμέλησης της εποπτείας του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

Συνελήφθησαν, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ανήλικοι (ημεδαπός – αλλοδαπός), διότι ενεργώντας από κοινού με άγνωστους συνεργούς τους, προσέγγισαν πέντε 14χρονους λουόμενους ανήλικους σε περιοχή της Πάτρας και απειλώντας τους φραστικά, τους αφαίρεσαν ένα ζεύγος παπούτσια.

Στη συνέχεια οι συλληφθέντες επιτέθηκαν στους ανήλικους χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια στο σώμα, προκαλώντας σωματικές βλάβες, σε δυο από τους παθόντες.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο ημεδαπός ανήλικος είχε αφαιρέσει νωρίτερα στην ίδια παραλία, από λουόμενη το κινητό της τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του ανηλίκου κατά τη σύλληψη του και κατασχέθηκαν.

Παράλληλα, συνελήφθη η μητέρα του ανήλικου αλλοδαπού για παραμέλησης της εποπτείας του.