Ηλεία: Δύο συλλήψεις για κλοπές
Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις – Στο στόχαστρο αυτοκίνητα και καταστήματα.
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έσπασε υαλοπίνακα καταστήματος πώλησης προϊόντων και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε διαπράξει απόπειρα κλοπής την 05/06/202 σε ακόμα ένα κατάστημα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.
Επίσης χθες το απόγευμα συνελήφθη στον Πύργο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα ημεδαπού άνδρα, ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 530 ευρώ και έγγραφα.
Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς αλλάζεις λάστιχο αυτοκινήτου μόνος σου με ασφάλεια
Πανεπιστήμιο Πατρών: Αναγορεύεται σε Επίτιμο διδάκτορα ο Μ. Κοντομηνάς
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων 2026-2027: Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων από το Υπουργείο Παιδείας
Το 26ο Συνέδριο Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών
