Χανιά: Ιδιοκτήτρια μπαρ τσακώθηκε με μεθυσμένο πελάτη και τον μαχαίρωσε
Ένας (μεθυσμένος) νεαρός έκανε… χαμό σε μπαρ στα Χανιά και παρά τις παρακλήσεις και τις παραινέσεις του προσωπικού του μαγαζιού δεν έλεγε να συνετιστεί. Κατέληξε μαχαιρωμένος από την ιδιοκτήτρια του μπαρ μετά από καυγά.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άντρας ήταν εριστικός και προκαλούσε με τη συμπεριφορά του και σύμφωνα με το creta24, δεν άργησε να γίνει καυγάς.
Ο τσακωμός έλαβε χώρα μεταξύ του πελάτη και της ιδιοκτήτριας, το οποίο κατέληξε σε μαχαίρωμα του 23χρονου και σε διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Ο 23χρονος με καταγωγή από τη Συρία,άρχισε να καυγαδίζει με την ιδιοκτήτρια του μπαρ και η γυναίκα φέρεται να τον μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού μαγαζιού συνελήφθη, όπως και δύο ακόμα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στον καυγά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Τσεχία γίνεται η έβδομη χώρα της ΕΕ που εγκρίνει το Tesla FSD
Το Φεστιβάλ Θηλασμού στην Πάτρα από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού ΦΩΤΟ
Πώς οι γάτες μπορούν να βοηθήσουν στη μάχη κατά του καρκίνου
Επιστρέφει το App Switcher στο Apple Watch
Η παρουσία του προορισμού της Πάτρας στη Seatrade Cruise Med 2026 ΦΩΤΟ
