Α. Σταθόπουλος: «Φεύγω γεμάτος όμορφες στιγμές…»

Ο πρώην προπονητής του Ικαρου Πετρωτού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση που ευχαριστεί τους ανθρώπους που συνεργάστηκε

Φεύγω

Με μια συγκινητική ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτησε τον Ικαρο Πετρωτού ο προπονητής, Αγγελος Σταθόπουλος.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Δέκα χρόνια!!!! Ποιος να το φανταζόταν στις αρχές του 2012 που ήρθα στον Ίκαρο ότι θα πορευόμασταν μαζί τόσα χρόνια! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Πολλά χρόνια… Πολλές εικόνες… Πολλά συναισθήματα… Πολλά πρόσωπα… Πρώτα απ’ όλα οι ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους. Καταπληκτικά παιδιά που με την καθημερινή αλληλεπίδραση ελπίζω να έμαθαν κάτι από εμένα. Εγώ πήρα αρκετά μαθήματα από εκείνους που μπορώ να τα χρησιμοποιώ ως πατέρας δύο εφήβων παιδιών τώρα.

Είμαι τυχερός γιατί έγινα φίλος με ανθρώπους για μια ζωή, όπως τον Νίκο Γαβριήλ που τόσες συζητήσεις έχουμε κάνει για την ομάδα και όχι μόνο. Τον Γιάννη Λιούρδη που με τίμησε με την βοήθεια του αυτά τα χρόνια. Την Γεωργία Μιχαλοπούλου με το αισιόδοξο χαμόγελο της.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τρεις ανθρώπους.

Τον Παναγιωτόπουλο Τάκη για την απίστευτη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Ο πρώτος που σε αγκάλιαζε όταν έχανες και σου έλεγε μην στεναχωριέσαι, εμείς το πλάνο μας, την δουλειά μας, την φιλοσοφία μας και ας χάνουμε. Τάκη σε ευχαριστώ που με βοήθησες να γίνω προπονητής, που ήσουν τόσο υποστηρικτικός από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία.

Τον Αγγελόπουλο Κώστα και τον Θεοδωρόπουλο Θανάση δύο απίστευτους εργάτες του ερασιτεχνικού αθλητισμού που από την πρώτη μέρα μου εμπιστεύτηκαν την ομάδα και επί δέκα χρόνια δεν έκαναν ούτε μια παρέμβαση στο έργο μου ,δεν εξέφρασαν ούτε ένα γιατί για τις αποφάσεις μου σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Είμαι πολύ ευτυχής που συμπορεύτηκα μαζί σας.

Φεύγω γεμάτος όμορφες εικόνες με την σκέψη ότι έβαλα και εγώ κάποια κομμάτια στην πολύ όμορφη εικόνα του Ίκαρου Πετρωτού.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στους ανθρώπους του Ίκαρου να τον κάνουν να πετάξει όσο πιο ψηλά μπορεί και εγώ θα είμαι εκεί να χαίρομαι μαζί σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ»