Πολύ καλό ξεκίνημα για Αθηνόδωρο Αιγίου στη Θεσσαλονίκη

Για τον Αθηνόδωρο Αιγίου πάντα ο πήχης είναι ψηλά και αυτό φάνηκε και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Α-Γ στο «καυταντζόγλειο» Στάδιο στη Θεσσαλονίκη.

Πολύ καλό ξεκίνημα για Αθηνόδωρο Αιγίου στη Θεσσαλονίκη Πολύ καλό ήταν για τον Αθηνόδωρο το ξεκίνημα στη Θεσσαλονίκη
Θετικό ήταν το πρόσημο της παρουσίας των αθλητών του Αθηνόδωρου Αιγίου κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και Κ23 στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα για άλλη μια φορά φέτος ο Ανδρέας Γεωργίου βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στα 1500 μ. που είναι και ρεκόρ συλλόγου σε όλες τις κατηγορίες για τον ανοικτό στίβο, με επίδοση 3.58.25 και 8η θέση στην Κ23. Στο ίδιο αγώνισμα ο Ηλίας Καραμπούλας με επίδοση 4.08.72 τερμάτισε στην 21η θέση.
Στους πρωινούς προκριματικούς η Μαρίνα Γιαννάδη στα 100μ. με εμπόδια βελτίωσε τη φετινή της επίδοση με χρόνο 15.28 και είχε τη 8η επίδοση από τις συμμετέχουσες στην Κ23, ενώ ο Πολυχρόνης Ιατρόπουλος με επίδοση 3.60 στο επί κοντώ έμεινε μακριά από το ατομικό του ρεκόρ (4.20), ωστόσο δεν ένοιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και οριστικά θα συμμετέχει στο δέκαθλο της Κ20 που θα διεξαχθεί στο ίδιο Στάδιο τη Δευτέρα και την Τρίτη (27-28/6).

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ